Kustwacht staakt zoektocht naar NFL-spelers

door Rachid Bouazzaoui

Zoektocht gestaakt
De kustwacht heeft de zoektocht naar de drie mannen gestaakt. Dat werd dinsdag bekend gemaakt. Er werd sinds zondag intensief gezocht voor de kust van Florida, maar er is geen teken van leven gevonden.

Vermist
Vier mannen ,waaronder twee NFL-spelers, maakten afgelopen zaterdag een boottocht waarna ze met hun 6,5 meter lange boot in zwaar weer terecht kwamen. Toen zij zondag niet terug waren gekomen, werd er alarm geslagen en zocht de kustwacht in een gebeid van ruim 41.000 km2 naar de mannen. Maandag werd een overlevende gevonden die zich al die tijd aan de omgeslagen boot vastklemde.

De boot die omgeslagen werd gevonden voor de kust van Florida (Bron: Fox News)

De boot die omgeslagen werd gevonden voor de kust van Florida (Bron: Fox News)

Geen vertrouwen
De overlevingskansen van de mannen werden klein bevonden nadat dinsdag een oranje reddingsvest werd gevonden in het water. De autoriteiten denken dat de vest afkomstig is van de boot. Één van de vaders van de vermiste NFL-spelers liet aan nieuwszender FOX weten dat de kustwacht geen vertrouwen meer heeft dat ze nog worden gevonden.

Reddingsvest
De kustwacht verklaarde dat ten tijde dat de boot kapseisde, de heren geen vest aanhadden. “Nadat de boot omsloeg, zwemden ze direct onder de boot en konden zij hun reddingsvest aan doen.”, aldus de reddingseenheid. Blijkbaar mocht dit niet baten.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s