CIA-agent verdacht van verkrachting vrouwen in Algerije

door Rachid Bouazzaoui

Verkrachting
Een hoge functionaris van de CIA in Algerije wordt ervan verdacht minstens twee moslimvrouwen te hebben verkracht. De vrouwen beweren dat de medewerker van de CIA iets in hun drankje heeft gedaan waardoor zij werden verdoofd. De 41-jarige CIA officier die bekeerd is tot de islam, werd in oktober vorig jaar teruggeroepen uit het Noord-Afrikaanse land nadat in september van dat jaar aangifte werd gedaan.

ABC)

De CIA-agent (rechts) onherkenbaar in beeld (Bron: ABC)

Videobeelden
Het bewijs bestaat onder andere uit videobeelden waarop de medewerker van de inlichtingendienst te zien is dat hij seksuele handelingen verricht met verschillende vrouwen. Een van de filmpjes is genomen door een dame die haar vriendin filmde terwijl ze met de CIA-officier stond te dansen in zijn huis. Minstens één filmpje is in Egypte opgenomen. Ook zijn tapes gevonden tijdens een huiszoeking in zijn woning in de Algerijnse hoofdstad Algiers.

Al Qaeda
De Amerikaan was gestationeerd in Algerije om met de Algerijnse inlichtingendienst samen te werken in strijd tegen Al Qaeda. De Algerijnse Ambassadeur  in Amerika is inmiddels ingelicht over de situatie. Volgende maand moet de agent voor de rechter komen.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s